Vila deosebita cu 2800mp teren in mijlocul orasului
  500.000 €

  • Data adaugata: 11/20/20
  • Dormitoare: 8
  • Bai: 4
  • Suprafata: 907 m²
  • Tip:

  Descriere

  Care ar fi rezultatul amestecului dintre confort, tehnologie și natura, când vorbim despre o casa? 
  Vila din zona 1 Mai- Împărat Traian fixează perfect cele trei elemente intr-un mix rafinat, al cărui rezultat este un spațiu de locuit și de relaxare.
  Vila are o generoasa suprafața construită de 907mp. Livingul de 80 m.p. are o înălțime de 6 metri, este dotat cu șemineu deschis englezesc si comunica cu spațiul de gătit și diningul-ul prin ușile culisante.
  Celelalte încăperi sunt:birou, dressing, 4 dormitoare, un spațiu de relaxare in suprafața de 86 m.p. și terasa cu masa de biliard situat la ultimul nivel, baie turcească (hammam), spalatorie, garaj, iar la demisol, beci și crama.
  Vecinătățile contribuie din plin la desăvârșirea confortului, forma geometrica a terenului asigurând viitorului proprietar liniște și intimitate in mijlocul orașului.
  Sistemul de încălzire zonală prin trei surse alternative (gaz metan, lemne, energie electrică) asigura un consum eficient, sistemul de încălzire prin pardoseala montat la parterul casei și ventiloconvectoarele montate in fiecare camera asigura un climat termic perfect in orice anotimp.
  Întreaga tâmplărie (interior/exterior) este din lemn triplustratificat.
  Proprietatea se vinde mobilată, cu toate dotările mai sus arătate.
  Pentru părinți, bunici sau personalul care asigura întreținerea proprietații, cealaltă casa -in suprafața de 50 m.p. – compusă din dormitor, bucătărie, hol și baie, racordată la toate utilitățile, dotata cu o traditionala soba de teracota verde construită între doi pereți, reprezintă un real beneficiu.

  Amenajarea rafinata a spațiului generos de locuit, terasele exterioare de 200 m.p. și dotările tehnologice conduc la o diferențiere evidentă fata de alte proprietăți oferite spre vânzare la aceasta data!

  ID-402

  Sus